Documentatie

Heldere Documentatie

Klantvriendelijkheid is een van de speerpunten van De Bilt Webdesign, wij vinden het dan ook belangrijk om het zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Wij stemmen onze diensten en producten af op de wensen van de klant, elk project is uniek en vraagt om een unieke behandeling. Na oplevering van een project zorgen wij ervoor dat u niet met vragen blijft zitten, wij bieden namelijk de mogelijkheid tot het volgen van een training of workshops waarin u leert om met het systeem om te gaan, daarnaast hebt u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze support desk. De support desk kunt u altijd per e-mail en telefoon bereiken voor het stellen van al uw vragen over de afgenomen diensten of producten. Zoals eerder aangegeven, maken wij het onze klanten graag makkelijk, na het opleveren van een project op maat, ontvangst u van ons dan ook een op maat geschreven documentatie waarin duidelijk staat hoe u het systeem zelf kunt beheren. Op deze manier hebt u altijd naslagwerk bij de hand om het een en ander terug te zoeken. Natuurlijk kunt u aanvullende vragen nog steeds blijven stellen via onze support desk.

Maatwerk documentatie

Uit onze ervaring is gebleken dat klanten het ontvangen van een op maat geschreven handleiding voor het gebruik van het systeem bijzonder waarderen. Niet alleen zorgt het ervoor dat u niet langer met vragen blijft zitten, het vergroot ook uw eigen kennis over het systeem. Hierdoor kunt u in de toekomst wellicht kleine aanpassingen aan de website zelf uitvoeren. Natuurlijk laten wij u na het opleveren van een project niet in een diep gat vallen, u hebt altijd de mogelijkheid om aanvullende vragen te stellen.

Documentatie altijd up to date

Op het moment dat wij later nieuwe functies aan uw huidige systeem moeten toevoegen, zullen wij uw documentatie ook van een update voorzien. Hierdoor hebt u altijd actueel naslagwerk waarin u de belangrijke punten van het beheren en onderhouden van uw website nogmaals een keer na kunt lezen. Elk systeem dat wij maken is uniek en vraagt daarom ook om een op maat geschreven handleiding, wij passen onze handleiding daarom altijd aan op het systeem van onze klant. U krijgt een om maat geschreven handleiding voor elke afgenomen website die op maat voor u is gemaakt, neem voor meer informatie contact met ons op. • Altijd actueel naslagwerk • Duidelijke handleiding met uitgebreide informatie • Aanpassing van documentatie bij een update
TOP