WordPress CMS

Wordpress website laten maken

Wordpress is verkozen tot het meest gebruiksvriendelijke content management systeem op dit moment, echter kunnen wij ons voorstellen dat het voor onze klanten die absoluut geen kennis hebben van het beheren en onderhouden van web-sites, alsnog moeilijk is om met dit systeem om te gaan. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een training of workshop te volgen na het opleveren van uw project op maat, u leert in deze training om te gaan met het systeem waarop uw web-site draait. Hierdoor kunt u het onderhoud en het beheren van uw site in de toekomst zelf uitvoeren. Daarnaast ontvangt u natuurlijk ook bij WP sites een handleiding die voor uw project op maat is geschreven, hierdoor hebt u altijd actueel naslagwerk om het een en ander nogmaals een keer terug te lezen. Natuurlijk kunt u ook altijd vragen stellen via onze support desk, deze is bereikbaar via de telefoon of per e-mail.

Wordpress website zelf beheren

De Bilt Webdesign kiest voor zijn klanten altijd de makkelijkste manier, waarom zouden we het voor u moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Voor onze klanten die weinig kennis hebben van het beheren en onderhouden van web-sites, maken wij op maat gemaakte web-sites in met WP. WP maakt het mogelijk om door middel van een inlogcode toegang te krijgen tot het beheerpaneel van uw site waarna u de teksten kunt wijzigen of juist nieuwe teksten kunt toevoegen. Daarnaast heeft WP veel andere functionaliteiten die het beheren van een web-site vereenvoudigen. WP is makkelijk uit te breiden met nieuwe functies, als u in de toekomst dus graag nieuwe functies toegevoegd wilt hebben , dan kunnen wij deze snel op uw web-site installeren. U kunt eventueel ook een onderhoud contract afsluiten voor uw web-site, wij controleren uw site dan op de nodige punten zoals de laatste updates, de veiligheid van uw site en het optimaliseren van uw site voor Google.

De mogelijkheden met een Wordpress website laten maken zijn eindeloos

De mogelijkheden zijn met WP eindeloos, wij informeren u daarom graag per e-mail, telefoon of in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden die WP heeft voor uw web site. Een mooie en functionele web site hoeft niet veel geld te kosten, dit laten wij zien door het ontwikkelen van WP web site voor lage prijzen. Neem voor meer informatie contact met ons op, of vraag online een offerte aan om een offerte te ontvangen voor uw project op maat. • Wordpress website laten maken met templates • Wordpress website laten maken met plugins • Wordpress website laten maken met widgets
TOP