Banners

Banners laten maken

Het doel van een bedrijfswebsite is om bezoekers om te zetten naar potentiële klanten voor u bedrijf, u moet echter de bezoeker wel duidelijk laten weten welke diensten en/of producten u aanbiedt. Als u bijvoorbeeld sinds kort nieuwe producten of diensten bent gaan aanbieden is het fijn om de bezoeker hier extra op te attenderen door een banner. U kunt door het gebruik van advertenties op uw website extra nadruk leggen op bepaalde aanbiedingen of bepaalde nieuwe producten en diensten. Een banner moet herkenbaar zijn voor uw bedrijf, op het moment dat u gaat adverteren op een andere website dient u vaak zelf een banner aan te leveren. Het doel van een dergelijke advertentie banner is om naamsbekendheid te verwerven en interesse te weken bij de bezoekers. Een banner moet er professioneel en strak uitzien, hierdoor hebben mensen eerder de neiging om meer te lezen over het soort bedrijf. Bij het plaatsen van reclame gaat het vooral om de uitstraling. Een reclame boodschap moet duidelijkheid geven over het bedrijf of product.

Banner laten maken

U hebt verschillende mogelijkheden als het gaat om het laten maken van een banner. U kunt bijvoorbeeld advertentie banners door ons laten maken in de door u aangegeven maten, maar ook zogenoemde ‘headers’ baners. Headers zijn brede afbeeldingen die u bovenaan uw website plaatst. Dit biedt de mogelijkheid om nadruk leggen op bepaalde diensten of producten of tijdelijke aanbiedingen laten zien. De mogelijkheden zijn wat betreft het maken van banners eindeloos, wij bespreken daarom graag samen met u de mogelijkheden. Wij maken altijd een offerte op maat voor banners.

Een professionele banner, video, flyer, brochure of een professioneel web design en logo hoeft niet duur te zijn. Vraag direct online een offerte aan om de mogelijkheden met ons te bespreken!

Online Offerte aanvragen

TOP