Content Management Systeem

Content management systeem

Het opzetten van een website is belangrijk voor u bedrijf, u kunt namelijk het verkeer op uw website omzetten is potentiële klanten die uw producten of diensten af willen nemen. De meeste ondernemers zijn bang niet genoeg kennis te hebben voor het onderhouden van een website, op het moment dat deze eenmaal gemaakt is. De Bilt Webdesign biedt zogenoemde Content management systemen (CMS) voor uw website aan. Het grote voordeel van een CMS is dat u geen kennis nodig heeft om aan de hand hiervan een website te onderhouden. Het gebruik van een content management systeem heeft voor uw site geen nadelen, wij zorgen er namelijk voor het ontwikkelen en integreren van functionaliteiten voor uw site, precies zoals u het graag wilt! Wij zorgen niet alleen voor het ontwikkelen van het CMS voor uw websites, wij zorgen er ook voor dat u met dit systeem leert werken. Na het opleveren van uw website, zullen wij dan ook een digitale en fysieke handleiding voor u maken waarin u alles nog eens stap voor stap na kunt lezen.

CMS

Een ander voordeel van een CMS is dat er later altijd nog nieuwe functies ontwikkeld en geïntegreerd kunnen worden, op het moment dat u bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfstak inslaat of extra diensten of producten aan wilt gaan bieden. Wij voorzien uw CMS constant van nieuwe updates, zodat u altijd werkt met de laatste versies. Indien nodig zullen wij natuurlijk ook de digitale en fysieke handleiding aanpassen op het moment dat wij uw websites uitbreiden met nieuwe functionaliteiten. Het gebruik van een Content management systeem voor uw site heeft veel voordelen, hieronder noemen we enkele voordelen van een door De Bilt Webdesign op maat gemaakt CMS: Wij optimaliseren uw CMS voor de Google zoekmachine, hierdoor kunnen potentiële klanten uw bedrijf nog beter vinden op de noodzakelijke zoekwoorden. Wij zorgen voor op maat gemaakte oplossingen en maken het niet onnodig ingewikkeld voor u Het management systeem heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke gebruikers-interface U kunt gemakkelijk zelf nieuwe teksten toevoegen of huidige teksten wijzigen met de WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor U hebt geen technische kennis nodige om nieuwe pagina’s toe te voegen of oude pagina’s te wijzigen U kunt zelf nieuwe foto’s toevoegen, bewerken of verwijderen Het management systeem is makkelijk aanpasbaar en uit te breiden, het ontwikkelen van nieuwe functies is dus altijd mogelijk U kunt zelf de meeste wijzigingen aan uw websites doorvoeren zonder hiervoor technische kennis te hebben

Wilt u direct de mogelijkheden voor uw nieuwe website of webshop met een content management systeem voor u op maat gemaakt met ons bespreken? Vraag dan nu online een offerte bij ons aan!

Online Offerte aanvragen

TOP