Linkbuilding

Linkbuilding voor betere ranking

Een goede positie in zoekmachines krijgt u niet zomaar, tenslotte zijn er honderden of zelfs duizenden andere websites die ook graag een positie willen hebben op hetzelfde keyword als u. Google moet steeds beslissen welke site meer waarde heeft dan een andere sites en stelt aan de hand van deze gegevens de posities op bepaalde zoekwoorden op. Om een hogere positie binnen zoekmachines te krijgen op bepaalde zoekwoorden, moet u ervoor zorgen dat Google uw site vertrouwd.
U kunt het vertrouwen van Google winnen door een kwalitatief goede website op te zetten, voldoende en unieke content te plaatsen en verder aan de zoek machine richtlijnen voldoen. Alleen hiermee bent u er nog niet, ook link building en het SEO vriendelijk maken van uw website is belangrijk voor het proces tot het krijgen van een goede positie binnen Google. Bij linkbuilding maken wij gebruik van zogenoemde backlinks.
Backlinks zijn tekstlinks vanaf andere websites die relevant zijn aan uw site. Wij zorgen ervoor dat de backlinks die wij naar uw sites verwijzen van zeer hoge kwaliteit zijn, hierdoor kunt u binnen korte tijd een goede positie krijgen binnen Google op de zoekwoorden naar keuze.

Linkbuilding Strategie

Wij betrekt u steeds in het proces tot het plaatsen van backlinks naar uw website. Wij zorgen ervoor dat er gespreide plaatsing plaatsvindt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Wij kunnen zoekwoorden voor u zoeken die voor veel verkeer naar uw website genereert, maar u kunt deze natuurlijk ook zelf aanleveren. Een goede positie binnen Google hoeft niet duur te zijn, neem voor een passende linkbuilding offerte op maat contact met ons op, of vraag online een offerte aan!

Internet marketing is bevorderlijk voor het goed vindbaar maken van uw website of webshop voor uw potentiële klanten, vraag voor een voorstel op maat meteen online een offerte bij ons aan!

Online Offerte aanvragen

TOP