Training

Training en Workshops

Het doel van De Bilt Webdesign is om uw project zowel functioneel als gebruiksvriendelijk op te zetten en dit te verwerken in een uitstraling die echt bij het thema van uw website past. Wij zorgen ervoor dat we het systeem niet onnodig moeilijk voor u maken, hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om uw website zelfstandig te beheren zonder hiervoor onze hulp nodig te hebben. Na het opleveren van een project laten wij u natuurlijk niet in een diep gat vallen, wij bieden u de mogelijkheid om altijd vragen te stellen via onze support desk die via de telefoon en per e-mail bereikbaar is. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een training of workshop te volgen waarin u leert om te gaan met het door ons op maat gemaakte systeem. Tijdens deze training leggen wij alle noodzakelijke punten uit die u goed moet begrijpen om uw website zelf te kunnen beheren. Natuurlijk hebt u ook na het volgen van deze training of workshop de mogelijkheid om aanvullende vragen aan ons te stellen, wij zullen deze vragen altijd snel en uitgebreid beantwoorden.

Zelf uw systeem beheren

Het volgen van een training of workshop waarin u leert om te gaan met het door ons gemaakte systeem kan u zowel nu als in de toekomst veel voordelen brengen. Het huidige systeem kunnen wij in de toekomst namelijk met nieuwe functionaliteiten uitbreiden, u hebt dan al de benodigde kennis gekregen om hier snel mee te leren werken. Daarnaast hoeft u niet voor elke handeling onze hulp in te schakelen, u kunt hierdoor snel uw wijzigingen doorvoeren.

Natuurlijk leveren wij na het opleveren van een project op maat ook een handleiding, deze kunt u naast de training of workshop gebruiken als naslagwerk voor het beheren en onderhouden van uw website. Het volgen van een training of workshop in combinatie met onze heldere documentatie zorgt ervoor dat u binnen korte tijd veel kennis krijgt over het systeem, waarna u deze geheel zelf kunt beheren. Natuurlijk kunt u er ook altijd voor kiezen om het beheer van uw website in onze handen te laten, mocht u er uiteindelijk nog steeds niet uitkomen. Neem voor meer informatie over de trainingen en workshops die wij aanbieden contact met ons op!

  • Leren omgaan met het systeem
  • Zelf uw systeem beheren
  • Zelf het onderhoud van uw website of webshop verzorgen
TOP