Website

Website laten maken

Steeds meer consumenten maken gebruik van het internet om aanbieders van bepaalde producten en goederen in de buurt te vinden. Op het moment dat een consument bij u in de buurt zoekt naar de producten en diensten die uw bedrijf aanbiedt, dan wilt u natuurlijk graag dat deze bezoeker op uw website terecht komt. Tegenwoordig is het noodzakelijk om als bedrijf zijnde via het internet bereikbaar te zijn, echter zijn er nog steeds veel ondernemers die geen website hebben of die een site hebben die niet klaar is. Op het moment dat u geen of geen werkende website hebt, loopt u dagelijks tientallen tot wel honderden klanten mis, tenslotte heeft uw concurrent wel een mooie websites. Niet alleen het hebben van een website is belangrijk, wij zorgen er ook voor dat uw websites zoekmachine vriendelijk wordt gemaakt. Het zoekmachine vriendelijk maken van websites is noodzakelijk om op bepaalde zoekwoorden goed gevonden te kunnen worden in de Google zoekmachine.

Zakelijk en Dynamische websites

De Bilt Webdesign heeft dagelijks te maken met ondernemers die wel graag een sites willen hebben voor de onderneming, maar bang zijn veel kennis nodig te hebben om een web site te kunnen beheren. Gelukkig zorgen wij ervoor dat u helemaal geen kennis nodig hebt voor u beheren van uw zakelijke sites, wij kunnen bijvoorbeeld een site voor u opzetten in een content management systeem. Het voordeel van een dergelijk content management systeem is dat u later, eventueel aan de hand van onze uitleg, zelf uw websites kunt beheren. Daarnaast kunnen wij later een content management systeem nog verder aanpassen aan uw wensen, bijvoorbeeld op het moment dat u een andere bedrijfstak inslaat of simpelweg nieuwe functionaliteiten op uw site wilt hebben. Een web site voor uw onderneming hoeft helemaal niet veel geld te kosten, dit laat De Bilt Webdesign dagelijks zien aan haar klanten. Het ontwikkelen van hoogstaande websites voor een lage prijs staat hoog in het vaandel van De Bilt Webdesign. U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen, maar u kunt natuurlijk ook een persoonlijke afspraak met ons maken om de mogelijkheden voor uw onderneming door te spreken.

Wilt u direct de mogelijkheden voor uw nieuwe website of webshop met een content management systeem voor u op maat gemaakt met ons bespreken? Vraag dan nu online een offerte bij ons aan!

Online Offerte aanvragen

TOP